Share

Shtëpi

01

Mirë se vini në Harmonia

HARMONIA PERFEKTE E ARKITEKTURËS DHE JETËS JU PRET ME HARMONY BARDOVCI VILLAGE QË NGRIHET NË SHKUP.

HARMONY ADDS AN EXCITING SPIRIT TO SKOPJE WITH ITS FASCINATING
ARCHITECTURE AND PRIVILEGES MEETING ALL THE NEEDS OF MODERN LIFE.

02

LUKS DHE ELEGANCE

HARMONY, NË SHKUP PREMTON NJË JETË EKSKLUZIVE E PËRBËRË NGA VILA
MODERNE DHE LUKSOZE 3+1, SECILA PREJ TË CILAVE ËSHËT 201 m2.

0
JETË TË REJA

0
NETO SQM

0
Lloji i vilave

03

HARMONY SKOPJE